DijleDelta Bottelarij - woningen Ligging

Ligging

De nieuwe stadswijk, DijleDelta, is gelegen aan de zuidelijke stadsoever van de Vaartkom in Leuven, een bevoorrechte ligging vlakbij het centrum én belangrijke invalswegen.

Studentenstad Leuven is in volle ontwikkeling en kent als hoofdstad van Vlaams-Brabant, met haar centrale ligging ten oosten van Brussel, een groeiende populariteit als woonomgeving.

“De Vaartkom is een bijzondere plek in Leuven. De oude industriële site rondom de Vaart en de Dijle evolueert volop. Ze groeit uit tot een stijlvolle, levendige en groene stadswijk boordevol creativiteit en sociale interactie. De kwaliteitsvolle mix van wonen, werken en vrijetijdsbeleving aan het water voegt met zijn grootstedelijke allures een nieuwe dynamiek toe aan het stadscentrum.”

DijleDelta loopt van de Mechelsestraat via de Sluisstraat tot de Vaartstraat en de Vaartkom. Het stadhuis ligt op slechts 8 min wandelen, de Oude Markt op 10 min en het station op 15 min. De oprit van de E314 is met de wagen slechts 5 min verwijderd.

DijleDelta Bottelarij is enerzijds gelegen tussen de Sluisstraat en de Mechelsestraat en anderzijds tussen het Klein Begijnhof en de Dijle. De woningen  zijn gelegen langsheen de Sluisstraat, de Mechelsestraat, de nieuwe straat Bottelarij en het Flessentrekkerspad naast de Dijle.

Persoonlijke wegbeschrijving

Sluit routebeschrijving
U dient een correct adres in te geven.

Contacteer ons

ViRiX NV
Keizershoek 350 A
2550 Kontich

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.