KanaalPark Omschrijving

Omschrijving

KanaalPark is een nieuw stadsdeel op wandelafstand (8 min) van de Grote Markt en waarbij de verschillende gebouwen gelegen zijn in een park tussen het Tuchthuis en het Zeekanaal. Door de unieke ligging en inplanting hebben alle appartementen een prachtig uitzicht over het groen, het water of het Tuchthuis. Hierdoor ontstaat een aangename woon- en werkomgeving.

Bewoners van gebouw Cantecleer zijn ervan overtuigd: geen enkel ander project heeft de troeven die KanaalPark biedt. Veel groene, open ruimtes en een uniek uitzicht over het water worden gecombineerd met de nabijheid van het openbaar vervoer en het centrum op wandelafstand. Zo is de kanaalpromenade met aanlegsteiger voor pleziervaartuigen via de heraangelegde Vaartstraat verbonden met de Grote Markt.

De Bouwunie, brasserie Canal (beiden in Cantecleer), media- en reclamebedrijf Clear Channel,  hotel The Lodge (in het Tuchthuis) en productiehuis FremantleMedia zijn reeds vaste waarden op de site. Ondertussen vestigden ook Sibelgas en Fluvius zich in het gerenoveerde Tuchthuis. De aanwezigheid van deze bedrijven maakt KanaalPark mee tot een levendige stadswijk. 
Contacteer ons

ViRiX NV
Keizershoek 350 A
2550 Kontich

Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.